Geert Ivens

Als bedrijf kan u bij Vip-Air ballooning eveneens terecht voor uw bedrijfsincentive, relatiegeschenk of uw eigen luchtballon. Als ondernemer weten wij als geen ander hoe belangrijk uw medewerkers en klanten zijn. Wij doen er dan ook alles aan om hen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Geert Ivens

Zaakvoerder-piloot, Vip-Air Ballooning

Bedrijfsincentive

Personeelsfeesten en relatiegeschenken zijn 2 kernwoorden waar uw onderneming zeker mee te maken heeft. Zo kan u met een ballonvaart een positieve stimulans geven aan uw medewerkers. Of wat denkt u van het inzetten van een luchtballon tijdens een teambuilding? Een ballonvaart blijft bijzonder en is een vorm van reizen die nergens mee te vergelijken is.

Relatiegeschenk

Ook kan u een ballon perfect inzetten om uw beste klanten te behagen. Door het informele karakter ontmoet u uw klant op een geheel andere manier. Met een ballonvaart zorgt u voor uw vliegende loge!

Het is perfect mogelijk om geschenkenbonnen aan te bieden bij wedstrijden, spaaracties enz… U koopt de bonnen, de winnaar ontvangt deze en spreekt daarna rechtstreeks met ons een datum af.

Crew aan het werk

Uw eigen ballon

Een ballon leent zich perfect voor het voeren van reclame. Het is niet alleen de ideale manier om uw naambekendheid te vergroten maar tevens kan u ook op uw ballon beroep doen om met uw klanten te gaan varen waar u het wenst. Mensen kijken nog steeds omhoog bij het horen van een ballon en lezen uw reclame. Ook wordt bij het zien van uw ballon steeds uw naam genoemd: “het is de Sparballon”

Wij informeren u graag over de mogelijkheden qua grootte, aantal vluchten per jaar, kostprijs enz…

Klaar om uw project te bespreken? Ga zitten, wij luisteren.