Font Size

Profile

Customize
Image1\

VOORSTELLING VIP-AIR BALLOONING BVBA

               

Welkom op onze website. Uit puur idealisme en passie voor het ballonvaren werd in 1986 Vip-Air Ballooning opgericht, in 1993 werd deze omgevormd tot een bvba. 

Ballonvaren is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. De enige voorwaarde is dat je wel boven de mand uitkomt, anders kan je niet genieten van het adembenemende uitzicht! Bij een zacht briesje is het zelfs voor de kleinsten onder ons een prachtig avontuur.

Vip-Air is een dynamische onderneming die ondermeer instaat voor het verzorgen van publiciteits- en passagiersvaarten en het beheer van verschillende warmeluchtballons. Onze piloten genoten een degelijke opleiding en blikken terug op een indrukwekkende lijst prestaties, van ballonvaarten boven de uitgestrekte weiden van Friesland tot de toppen van de Oostenrijkse alpen.
Deelname aan verschillende internationale meetings in Frankrijk, Engeland, Italië, Slovenië en Polen. Zelfs bij de opening van Expo 92 te Sevilla kon VIP-AIR niet ontbreken.

Echter het leeuwendeel van de vaarten gebeurt boven Belgisch grondgebied en ook daar "vaart" VIP-AIR zich in de kijker.
Reeds vijfentwintig maal deelnemer aan Belgisch grootste ballonmanifestatie te Sint-Niklaas, en meetings in Eeklo, Doornik, Vencimont, Waregem enz...

Ook figureerden we in de BRTN-milieukaravaan en in de VTM-soap "Familie".
En last but not least: de talrijke zakenrelaties van onze sponsors die aan een tocht per ballon een onvergetelijk relatiegeschenk beleefden.

 

Ballonvaren iets voor U?

Klik hier om onze mogelijkheden te ontdekken. 

Of neem met ons contact op:
Vip-Air Ballooning bvba - Hooimanstraat 35 - 9112 Sinaai

Telefoon: +3237665443 - Gsm: +32477261813
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    

U bevindt zich hier: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Category List VOORSTELLING VIP-AIR BALLOONING BVBA