Font Size

Profile

Customize
Image1\

Afgelopen maand kon iedereen meegenieten!

Ook Augustus 2014 bracht ons prachtige momenten. Zowel voor piloten, crew, passagiers en...landbouwers!

 Piloot Bob maakte deze maand een ballonvaart met onze KWS ballon en werd hartelijk onthaald op het landingsterrein door de eigenaars. De landeigenaars genoten mee van een glaasje bubbels na de vaart en het team (samen met de passagiers) kregen een rondleiding op het landbouwbedrijf. Kort daarna mochten wij deze landbouwers zelf verwelkomen in onze mand... 

Landbouwers blijven voor ballonvaarders een belangrijk onderdeel van de ballonvaart, bij de landing komen wij steeds ongevraagd op bezoek bij hen.  Wij zijn blij dat we hen dan ook de charme van het ballonvaren kunnen meegeven!

 

Nog meer mooie momenten afgelopen maand...

Nadat we begin deze maand een prachtige ballonvaart te Koksijde mochten maken tijdens de eerste "Runway Balloon Fiesta" gingen we ook naar de "Hottolfiades" in het prachtige Hotton, nabij Durbuy.

Tijdens de eerste vaart op deze meeting genoot Geert zijn oudste dochtertje Hanne van haar allereerste ballonvaart. Ook crewleden Tom en Kirsten hun zoon Wout maakte zijn eerste ballonvaart! De opvolging is verzekerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een prachtig filmpje van de afgelopen Hottolfiades kan je bekijken via volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=gt74LnYI3us&list=UU8AoyKGh5ZHj-Od82iHj-uw

Vredefeesten

Komend weekend nemen we dan weer deel aan de jaarlijkse Vredefeesten te Sint-Niklaas. Een thuismatch voor het team van Vip-Air Ballooning. Eén van onze piloten, Bart Martens, mocht deze week alvast even zijn ervaringen delen rondom dit prachtige evenement in 'Het Nieuwsblad'. Het krantenartikel kan je bekijken via onze Facebook pagina! Bart zal voor ons deelnemen aan de vredefeesten met de luchtballon van Baloise.

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Afgelopen maand kon iedereen meegenieten!